BISS SIA Lapas karte | Ieiet | Reģistrācija
Sākumlapa Pakalpojumi Preču katalogs Jaunumi Par mums Kontakti
Kontakti
Adrese: Skanstes iela 50 (1. ieeja, 2. stāvs), Rīga, LV-1013, Latvija
Telefons: +371 67603360, 67611722
E-pasts: info@biss.lv
Papildinformācija:
Darba laiks:
D.d. 9:00 - 18:00
Jaunumi
[24.09.2020] - FidPark-ANPR stāvvietu kontroles un apmaksas risinājums
FidPark-ANPR stāvvietu kontroles un apmaksas risinājums
FidPark-ANPR versija ir universāls stāvvietu kontroles un apmaksas risinājums stāvvietām ar vai bez barjerām. Salīdzinot ar autostāvvietām bez numuru atpazīšanas, šīs tehnoloģijas sniedz papildus lietošanas un apmaksas iespējas, ka arī samazina stāvvietu vadības un administrēšanas izmaksas.

Autiostāvvietā ar barjerām klienta a/m netiek izlaista no stāvvietas, kamēr nav veikts maksājums. Bez barjerām – ja klients nav norēķinājies līdz noteiktam laikam (piemēram, līdz pusnakts), transportlīdzekļa reģistrācijas numurs tiek ievietots “melnajā sarakstā” un stāvvietas pārvaldnieks var uzsākt apmaksas/soda piedziņas procesu.

FidPark nodrošina iespēju norēķināties kases automātā vai ar aplikācijas Mobilly starpniecību, ievadot sava transportlīdzekļa reģistrācijas numuru. Mobilly Automatic klientiem norēķini notiek automātiski izbraukšanas brīdī.

Kvalitatīvai sistēmu, kas izmanto tikai ANPR, darbībai ir vēlams informēt klientus par iebraukšanas nosacījumiem un apmaksas veidu. Grafiskie tablo pie iebraukšanas un izbraukšanas parāda atpazīto transportlīdzekļa reģistrācijas numuru un apmaksas statusu.